Слави Бинев:Само върховенство на закона може да пребори диктатурата
25.09.2014г.

„Данните от протоколите на ЦИК по повод на откриването на незаконни секции за гласуване на територията на Турция, ясно показват истинското лице на лъжепатриотизма. Оказва се, че представителката на ПП Атака – Мария Мусорлиева е гласувала в полза на неправомерното откриване на над 130 избирателни секции в югоизточната ни съседка.Това е поредният пример за разликата между кресливия национализъм и истинския патриотизъм, защото докато ние от Патриотичния фронт се борим с всички сили срещу това беззаконие, политическият брокер Атака отново подкрепи действията на антибългарската партия ДПС” – отбеляза Слави Бинев – водач на листата за хасковска област, по време на предизборна среща със симпатизанти в Тополовград като допълни „ Точно срещу тези предатели на националните ни интереси и ценности се обедини нашият фронт от истински патриоти”.

По време на срещата Бинев очерта основните цели и приоритети на Патриотичния фронт, с които родолюбците влизат в битка със статуквото и лошото управление на България. Той бе категоричен, че само върховенство на закона може да сложи край на диктатурата в България като определи това за програмен приоритет на Коалицията в бъдещото Народно събрание.

От своя страна Павел Чернев, също представител на патриотичното обединение, направи аналог с изборния ден на 5 октомври „ Преди 102 години на тази територия, именно на 5 октомври, започва най-славният български подвиг- Балканската война. Тогава, малка България е повалила колоси. Сега ние имаме възможността да повторим историята и да победим политичската върхушка, която 25 години съсипва родината ни. Нашата война обаче, ние няма да водим с оръжия и кръв, нашата война е с гласове, а правилното оръжие е номер 24 в интегралната бюлетина.”