Валери Симеонов бе избран за председател на НФСБ с пълно единодушие
06.12.2014г.

Това реши Конгресът на партията, който се проведе днес в столицата.

С пълно единодушие бе променена и структурата и уставът на партията, с които се определят един председател и 3-а заместник-председатели.

Валери Симеонов е задължен да продължи да води НФСБ и занапред в битките, които предстоят пред партията, категорични бяха делегатите, пристигнали днес от цялата страна.

Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев бяха избрани за заместник-председатели.

Симеонов определи НФСБ като партия, успяла да разбие олигархично-политическия монопол у нас. „НФСБ е партията, която застана начело на най-мащабното патриотично обединение в съвременна България“, каза още Симеонов.

„Водени от думите на нашия духовен патрон Николай Хайтов „Изтървем ли България, изтървали сме всичко...“, ние се обрекохме на упорита и последователна борба за възраждането на идеите на нашите будители и апостоли. Можем да заявим категорично, че въпреки всичко, България ще пребъде“, заяви Валери Симеонов пред своите съпартийци и съмишленици.

На конгреса приветствие отправи и Красимир Каракачанов, като партньор и съпредседател на коалиция „Патриотичен фронт“, както и акад. Григор Велев, и Полина Карастоянова.

Ентусиазираната зала напълно подкрепи политиката, водена от парламентарната група на Патриотичния фронт и застана зад своите лидери.

От конгреса Националният фронт за спасение на България излиза обединен и по-силен отвсякога.