Съобщение до медиите
вторник от 11.00 ч. в зала „Запад“ на Народното събрание
24.02.2015г.

Съобщение до медиите 23.02.2015 г.

На 24 февруари (вторник) от 11.00 ч. в зала „Запад“ на Народното събрание ще се състои 1-ви Национален дискусионен форум „България за децата на България“, посветен на детската профилактика и женската консултация.

Инициативата е на д-р Султанка Петрова, народен представител от Патриотичния фронт, член на Комисията по здравеопазване и председател на Националната женска организация на ВМРО.

Участие ще вземат съсловни, родителски и пациентски организации, представители на институциите, членове на Националния координационен съвет към Националната програма за подобряване на майчиното и детско здраве 2014 - 2020, водещи експерти в областта на детското и майчиното здравеопазване, както и журналисти.

В 12.30 ч. участниците в Дискусионния форум ще се срещнат с представители на медиите в кулоарите на Народното събрание, за да представят резултатите от дебата.

1-ви Национален дискусионен форум „България за децата на България“ е открит за журналисти.

Форумът се организира съвместно с Пациентски организации „Заедно с теб“, Национална асоциация на децата и младежите с диабет, Асоциация за детско здраве, бременност и грижа за децата „Усмихни се“, Асоциация на пациентите със сърдечно-съдови заболявания, Алианс на трансплантираните и оперираните АТО „Бъдеще за всички“.