Структурите на НФСБ са готови за предизборна битка
30.09.2016г.

Партийните организации на „Национален фронт за спасение на България“ са готови за кампанията за избор на президент, която официално стартира на 6 октомври. Битката, чийто изход се реши на 6 ноември, ще бъде оспорвана, но съм уверен, че хората ни по места ще дадат всичко от себе си, каза лидерът на НФСБ и шеф на предизборния щаб на Обединените патриоти Валери Симеонов в Стара Загора.

В града под липите в петък (30 септември) се проведе среща на регионалните координатори на НФСБ с ръководството на партията.

Като цяло членовете и симпатизантите на родолюбивата партия приветстват широкото патриотично обединение, всички те добре разбират идеята, че трябва да се работи върху това, което ни обединява, а не върху това, което ни разделя, сподели след края на сбирката Симеонов.

На срещата бяха обсъдени и важни за България теми, както и успехите, които бележи НФСБ с изпълнение на предизборната си програма.

Недопускане повишаването на цената на тока, забраната за носене на бурки, ограничение на сечта в горите, напредването на строежа на оградата по границата с Турция са само част от победите на народните представители на Национален фронт за спасение на България.