Славчо Атанасов: Да си върнем българите от Бесарабия и Банат!
02.10.2016г.

България може да се справи с бежанската вълна и да даде достоен отпор на натиска от страна на европейските бюрократи, но само ако сме единни. Това каза депутатът от групата на патриотите в Народното събрание Славчо Атанасов по време на поредния митинг срещу мигрантите в Харманли.

В 14-вековната ни история има достатъчно примери как се ражда оная българска атомна мощ, помитаща всичко пред себе си. Има и печални примери до какво води разединението – до 500-годишен турски геноцид, каза още Славчо Атанасов.

В момента вълшебната дума - най-важната за нас, е единство. Единство на народа, единство на всички партии, за да не превърнем родината си отново в земя, на която да се разпореждат пришълци от Афганистан, Сирия и т.н. Все хора с друга духовна култура , манталитет, ценностна система, добави депутатът от НФСБ.

Той предупреди за опасностите пред българския народ, ако се огъне под натиска на „големите” държави в ЕС и приеме за постоянно тук хиляди мигранти. Това, казва Атанасов, за кратко време ще промени етнофонда. Най-малкото поради факта, че така наречените бежанци, които напират да влязат в Европа, създават по 10-12 деца, защото тяхната религия така повелява.

Славчо Атанасов обаче дава и единствено правилното решение. Факт е, че страната ни разполага с пустеещи земи. Идеята на Патриотичния фронт и в частност на НФСБ е да приемем нашите братя и сестри от Бесарабия, от Банат, защото в крайна сметка това са наши братя по кръв, по съдба, по религия, по всичко... Голямата битка сега е да не допускаме да държавата ни да се превърне в мюсюлманска, каза още Славчо Атанасов.