Мария Цветкова е кандидатът на патриотите за кмет на район ”Младост”
05.10.2016г.

“Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО” се регистрираха като местна коалиция в Общинската избирателна комисия – София за участие в частичните избори за кмет на столичния район ”Младост”. Документите бяха внесени от председателя на НФСБ и на ПГ на ПФ Валери Симеонов, заместник-председателя на АТАКА и народен представител Десислав Чуколов и заместник-председателя на ВМРО и депутат от ПФ доц. Милен Михов.

Патриотите издигат за кандидат за кмет на район „Младост“ дългогодишния журналист на Телевизия „СКАТ“ Мария Цветкова, която бе представена след регистрацията от лидера на НФСБ Валери Симеонов.

„Голямото предимство, което предлагаме на гражданите на „Младост“ в лицето на Мария Цветкова е, че тя е стойностен кандидат, човек патриот, човек отговорен, доказала се професионално, перфектен журналист, публицист и редактор, отлично е запозната с проблемите на района и като водеща на предаване, посветено на проблемите на София. Трябва да бъде предпочетена пред всички останали кандидати, тъй като не робува на партийни предразсъдици, а за нея бъдещето на квартала е най-важно“, заяви Валери Симеонов.