Обединените патриоти регистрираха кандидата си кмет на район „Младост“ в София
„Ще бъдем безкомпромисни с беззаконията в района, „Младост“ ще придобие патриотичен облик“, заяви кандидат-кметът на Обединени патриоти Мария Цветкова
10.10.2016г.

“Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” регистрираха в Общинската избирателна комисия в София кандидата на коалицията за кмет на район ”Младост” Мария Цветкова.

Документите за регистрацията бяха внесени от зам.- председателя на НФСБ Данчо Хаджиев и областните координатори на трите партии Стоян Стоянов (НФСБ), Станил Станилов (Атака), Владимир Митов и Стефан Грънчаров (ВМРО).

Кандидатът на Обединените патриоти за кмет на столичния район „Младост“ Мария Цветкова заяви, че ще води честна, позитивна, но и безкомпромисна кампания.

„Ще бъдем безкомпромисни с беззаконията в района, с нарушаването на столичните наредби, обществения ред и сигурността на гражданите, с безконтролното застрояване на зелени площи и детски площадки, с липсата на осветление и навременно сметосъбиране, както и в целите си „Младост“ да придобие патриотичен облик“, заяви Цветкова.

„През последните девет години ГЕРБ доказа, че не може да управлява качествено района като даде предимство на бетонното строителство и автомобилите.

Ако „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ управляваме „Младост“, районът ще бъде разчистен от незаконните цигански постройки, движението на каруци по централните булеварди, ще има повече зеленина и места за спорт“, допълни кандидатът за кмет на „Младост“ на трите парламентарно представени патриотични партии.

„Мария Цветкова е наясно с проблемите на „Младост“ и на Столичната община, защото от години е съвсем близо до болките на гражданите по отношение на градската среда и на живота в огромните жилищни комплекси и панелните гета за населението, които не дават качество на живот, а задълбочават проблемите на гражданите.

Именно за тях сегашните и предишните управници не могат да намерят решение на жизнените въпроси. Смешно е да се говори, че София е най-добрият град за живеене, ако живееш в квартал ”Младост” или в друг голям комплекс“, заяви зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

Мария Йорданова Цветкова е на 41 години, от 16 години живее в столичния район „Младост“, омъжена, има дъщеря на 14 години. С две висши образования - магистратура по Международна журналистика в Софийския университет „Свети Климент Охридски“ и Национална Спортна Академия. От 16 години работи в Телевизия СКАТ като репортер и публицист, главен редактор е на Новините. В момента води предаването „Зад фасадата“, посветено на проблемите на София и на столичани.

Наложила се е като журналист, който задава едни от най-острите въпроси на български и чужди политици, ангажирана е с актуални обществено-политически и социални теми.

Учредител е на ПП НФСБ, член на Националения политически съвет на партията.