Следва правителство на обединените патриоти
10.10.2016г.

След обединението за президентските избори, следващата стъпка ще бъде правителство на обединените патриоти. Всички управляващи до момента, внесоха своя отвратителен дял и принос към това България да бъде най-бедната държава в Европейския съюз, заяви на среща в пълната зала на НТС в Ямбол председателят на НФСБ и шеф на предизборния щаб на „Обединени патриоти – НФСБ, ВМРО и Атака“ Валери Симеонов.

Хората са радостни и доволни, че направихме това единение, отбеляза и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Българският президент е върховен главнокомандващ. Това означава, че от него зависи как ще се развиват армията и службите за сигурност, как ще става израстването на кадровите офицери. Дали ще продължаваме да ги издигаме само защото са по-близки до този или онзи политик, или защото са достойни и готови да защитават страната”, заяви кандидатът за президент на Обединените патриоти Красимир Каракачанов в словото си.

„Едва ли има човек, който е слушал историята за кубратовия сноп пръчки и обединението, и да не се радва, когато вижда тази зала, пълна родолюбиви българи от всички патриотични формации”, каза евродепутатът Ангел Джамбазки.

От своя страна кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев гарантира, че в рамките на своите пълномощия няма да помилва нито един доказан престъпник.