Каракачанов в Ловеч: Докато другите се хващат гуша за гуша, ние се държим ръка за ръка
15.10.2016г.

„Разделен народ и държава, в която хората са противопоставени, няма никакъв шанс за успех. Затова е необходима консолидация на усилията на всички нормални и честни българи, които са категорични, че така повече не може да продължава“.

Това заяви в петък вечерта пред симпатизанти в Ловеч кандидатът за президент на Република България, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов. На срещата в читалище „Наука“ присъства евродепутатът Ангел Джамбазки, както и 12 народни представители от различни партии, които подкрепят кандидатите на патриотите.

Премиерът и неговите коалиционни партньори от Реформаторския блок са се хванали гуша за гуша. Ние се хванахме ръка за ръка – НФСБ, АТАКА, „Народен съюз“, „Защита“, „БГ патриот“, „За честта на пагона“ – направи паралел на ситуацията около предстоящите президентски избори кандидатът на патриотите.

Той изрази съжаление, че всички останали политически формации продължават да играят дребни игри кой да държи властта.

Кандидат-президентът засегна и злободневните теми с опасностите, пред които е изправена страната ни – мигрантите и демографския колапс.

„Обединението ни е продиктувано от нуждата да спасим България“, категоричен бе и кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев. Според него именно обединението на патриотите е разковничето, за да бъде изтласкана етническата партия ДПС от властта.