Каракачанов: Ако не гласувате, подкрепяте политиците, които бойкотирате
Нашите опоненти се уплашиха от обединението и от скоростта, с която се движим, и ще направят всичко възможно да ни саботират, каза кандидатът на Обединените патриоти пред граждани в столичния квартал ”Люлин”
16.10.2016г.

Нашите опоненти се уплашиха от обединението и от скоростта, с която се движим, и ще направят всичко възможно да ни саботират. Тези избори няма да са по-различни от останалите. Управляващите отново ще притискат хората да гласуват за тях, другите партии отново ще купуват гласовете на циганите, вместо да ги карат да работят.

Това заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов, издигнат от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, пред стотици граждани в столичния квартал „Люлин“.

В подкрепа на кандидатпрезидентската двойка присъстваха лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев, заместник-председателят на „Народен съюз“ Явор Хайтов, депутатите Димитър Байрактаров, Илиян Тодоров, Юлиан Ангелов, Николай Александров и Султанка Петрова. Водещ на събитието бе евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Отново ще има опити да се фалшифицират протоколи. Всеки един от Вас трябва да следи за манипулации. Още по-важно е всеки да убеди максимален брой хора, че има смисъл да се гласува. Защото негласувайки, защото не харесваш политиката през последните 25 години, ти реално подкрепяш същите тези омразни политици, които разсипаха държавата, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Ние сме единствени, които се обединихме в името на България. Другите се чудят какви циркове да правят, за да извлекат политически дивиденти. Ето вижте парламента – едните правят циркове, другите се опитват да ги спрат.

Накрая отново се започва от Адам и Ева кой е започнал кражбите в България. Всъщност и едните и другите ги вършат тези кражби.

Сега се правят на загрижени, но ние задаваме въпроса – за тези 25 години какво показаха и какво направиха и десни, и леви, и ГЕРБ? Нищо! Освен, че искат властта заради самата власт, властта заради самите облаги, посочи кандидатът за президент.

Той припомни, че „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ никога не са участвали в управлението, въпреки че са имали предложения за това. Не сме участвали, защото смятахме, че не е дошло времето, а времето идва, когато патриотите са обединени. Сега това време дойде, допълни Каракачанов.

Като президент и вицепрезидент ние ще направим нещо, което досега никой не е правил. Във всеки областен град веднъж годишно ние ще направим открита приемна и въпросите на хората ще бъдат вкарвани в дневния ред на българската политика, декларира намерението си той.

Кандидатът за вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Явор Нотев беше категоричен, че в президентската институция има смисъл, въпреки че се правят обратни внушения.

Не е нужно в Конституцията да е написано, че президентът е този, който може да поведе народа. Той е държавен глава и това предопределя функцията и правомощията му. Всичко зависи от неговата воля и от това колко обича родината ни.

Ние ще го направим, защото обичаме България. Ще го направим, защото знаем как да поведем народа. Обещанията са едно – те са част от предизборната кампания. Нашите обещания обаче ще станат реални действия след победата на 6 ноември, аргументира се Нотев.

Явор Хайтов от Народен съюз подчерта, че няма по-достойни хора, по-подходящи и по-подготвени от двойката Красимир Каракачанов и Явор Нотев. По думите му те са доказали, че са хора, които могат да водят преговори и да тропнат по масата, когато трябва да отстояват своите позиции. На България ѝ трябват хора като Каракачанов и Нотев, които да бъдат гаранти за демокрацията, завърши изказването си Хайтов.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров посочи, че е време да кажем категорично, че България заслужава президент-патриот, който да може да казва „не“. Лявото и дясното ни излъгаха. Идва времето, когато да изберем президент-патриот, а след него и патриотичен кабинет, заяви той.