Каракачанов и Нотев: Връщаме България на българите
26.10.2016г.

”Системните партии ограбват държавата. Техните боричкания за власт, кражбите, корупцията по високите етажи на властта доведоха България до разруха. Ние не сме системни играчи, защото се борим срещу това статукво. Ние от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ ще сложим край на тяхното безчинство”.

Това заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов по време на срещите си с жителите на Сандански и Петрич.

Пред стотиците хора, които изпълваха залите, кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев изложиха своите възгледи за надпартийно и пробългарско управление на държавата.

На срещата присъстваха и заместник-председателят на „Народен съюз“ и на 43-ото Народно събрание Явор Хайтов, заместник-председателят на НФСБ и депутат Борис Ячев, заместник-председателят на ВМРО и депутат Атанас Стоянов, както и депутатът от АТАКА Илиян Тодоров.

Красимир Каракачанов отговори остро на призива на лидера на партия ДОСТ Лютви Местан всички системни партии да се обединят срещу патриотите. Лидерът на ВМРО беше категоричен, че един измислен политик, който говори от името на Ердоган и е проводник на турските интереси, няма право да раздава морал в българската политика.

”Ние сме несистемни играчи, защото искаме да спрем грабежа и разрухата на България. И т.нар. леви, и т.нар. десни 27 години се гаврят с българския народ. Техните началници отвън им казват да нарежат ракетите и те ги режат. Казват им да спрат блоковете на АЕЦ „Козлодуй“, която произвеждаше най-евтиния ток в Европа, и те ги спират. И сега – електроенергията скочи над 200%”, подчерта отново Каракачанов.

Кандидатът за президент беше категоричен, че част от битката със системните партии е спешното намаляване на държавната администрация поне с 50%. Той подчерта, че в сегашния и вид тя е неефективна, тромава, некомпетентна и корумпирана. И отново заяви, че като президент на България той ще поведе хората срещу статуквото в битка за социална справедливост и ще окаже натиск чрез лостовете, с които президентската институция разполага, и ще върне България на българите.

Явор Нотев допълни думите му с призив хората да не се залъгват, че слагайки знак в квадратчето „не гласувам за никого“, реално правят своя свободен избор. Свободата е право, но и отговорност – към децата ни, към обществото и бъдещето на България – подчерта кандидатът на вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

”Отидете и гласувайте за България! Тънките сметки на управляващите така ще се обезсмислят. Аз зная, че при честни избори Вашите гласове ще са мнозинство”, категоричен беше Нотев.