Обединението е формулата на успеха
В това са убедени и патриотите от Хасково, които посрещнаха кандидат-президентската двойка Красимир Каракачанов и Явор Нотев като победители.
31.10.2016г.

Десетки членове и симпатизанти на „Национален фронт за спасение на България“, ВМРО и „Атака“ изпълниха на 30 октомври залата на Бизнес центъра в Хасково, за да чуят и видят своите избраници за президент и вицепрезидент – двама честни мъже, готови да защитават българските национални интереси.

„Влизаме в битката с убеждението, че само така ще възродим и спасим България“, споделиха Красимир Каракачанов и Явор Нотев по време на срещата в града.

„Гледайки препълнените салони навсякъде в страната, откъдето минем, си правя един извод. Явно хората мечтаеха за обединение между патриотичните формации. И това личи от ентусиазмът им. Аз съм оптимист, защото когато виждаш вярата у хората, когато виждаш техния ентусиазъм, не може да не си зареден с вяра в утрешния ден“, каза кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“ и ВМРО“ Красимир Каракачанов.

„Обединението е спасението на България. Това послание е вярно разчетено от всички български граждани, които изпълват салоните, които идват да ни чуят и лично от нас да разберат, че отстояването на националните интереси не са само празни обещания, че това, което изричаме като думи, е самата истина. Наистина сме трогнати от топлото посрещане навсякъде, във всеки български град или село, и това ни прави силни, за да продължим по пътя, който сме поели“, допълни Явор Нотев.

Двамата изложиха пред присъстващите патриоти целите и програмата на коалицията между трите най-големи родолюбиви партии в страната, която е насочена единствено и само към нуждите на обикновения човек и интересите на страната.

„Навсякъде ни посрещат с пълни зали, което означава няколко неща. Първо, хората одобряват обединението което българските патриоти направиха. Второ, харесват нашите кандидати и трето, на всички им е омръзнало статуквото, искат промяна. И тази промяна я виждат единствено в лицето на българските обединени патриоти“, каза заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев.  

Сплотеност и единство – това е формулата за успех на каузата. А това може да стане само, ако на 6 ноември хората отбележат номер 19 в интегралната бюлетина, водени от завета на Васил Левски. А именно, че всичко зависи само от нашите собствени задружни сили, убедени са патриотите.