Валери Симеонов: Темата за пенсиите ще бъде разработени в следващото НС
В диалога, който се водеше през последните дни имаше добронамереност, колегиалност, но за съжаление не можем да се похвалим с положителен резултат, каза съпредседателят на Патриотичния фронт и лидер на НФСБ
20.12.2016г.

„Мога да изразя своята удовлетвореност от диалога, който се водеше много активно през последните дни. Бяха положени максимални усилия. На лице беше една добронамереност, колегиалност, но за съжаление не можем да се похвалим с положителен резултат.”

Това заяви на брифинг в парламента председателят на ПГ на ПФ и лидер на НФСБ Валери Сименов, след края на срещата между ГЕРБ, РБ и ПФ, на която се обсъждаше възможността за съставяне на кабинет в рамките на този парламент.

По думите му приоритетите на Патриотичния фронт са били пенсиите, борбата с престъпността, мигрантския поток и реформите в енергетиката. „Аз съм убеден, че тези теми ще бъдат разработени в следващото Народно събрание”, подчерта той.

Нагласите са за нови избори, няма да вървим срещу тях. Убеден съм, че в следващото Народно събрание в лицето на много от колегите ще имаме по-скоро съмишленици и приятели, отколкото врагове, каза още Валери Симеонов.