Няма скандал между лидерите на ВМРО и НФСБ!
Съпредседателят на Патриотичния фронт и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в официално изявление опроверга изтеклата дезинформация в няколко сайта, че има разделение в коалицията
23.01.2017г.

ПП „ВМРО – Българско национално движение“ и лидерът на партията Красимир Каракачанов изпращат настоящото опровержение относно публикации от 21, 22 и 23 януари т.г. в някои интернет медии.

Опровержение

От името на ВМРО и на Красимир Каракачанов не са оповестявани никакви политически декларации през тези дни.

Информацията, че има разделение в коалицията Патриотичен фронт, част от която е ВМРО, е невярна.

Няма скандал между лидерите на ВМРО и НФСБ, нито между самите формации. Въпреки че по някои теми двете партии имат нюансни различия в позициите си, отношенията в коалицията са напълно нормални и колегиални. Решенията, свързани с водената от коалицията политика, се вземат на политическия съвет на „Патриотичен фронт“.

Вероятно тези фалшиви декларация целят да постигнат разнобой между патриотичните формации. Те явно са продиктувани от притеснения в т.нар. системни партии, че „Обединени патриоти“, които взеха близо 600 хиляди гласа на президентските избори, ще играят основна роля в следващия парламент. А там Патриотите ще отстояват приоритетите си, свързани с битката за увеличаване на пенсиите и доходите на хората, демографската криза, мигрантската заплаха, битовата престъпност и т.н.

Заявяваме на тези „доброжелатели“, че ще продължаваме да ги притесняваме в името на изпълнението на програмата на Патриотите и в името на по-добрия живот за българите.

Красимир Каракачанов