„Средна европейска класа” вече официално е част от ”Обединени пътриоти”
16.02.2017г.

Политическа партия „Средна европейска класа” (СЕК) се присъедини официално към коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” И ВМРО“ за участие в изборите за народни представители на 26 март 2017 г. Документите за включването на СЕК към състава на патриотичната коалиция бяха внесени в Централната избирателна комисия от заместник-председателя на ПП НФСБ Данчо Хаджиев, председателя на ПП СЕК Георги Манев и популярната българска поп певица Кристина Димитрова – член на Изпълнителния комитет на ПП СЕК.

„С нашите приятели от „Средна европейска класа” вече подписахме регистрацията в ЦИК за присъединяването им към коалиция „Обединени патриоти”. С тях си сътрудничим още от Евроизборите през 2014 г. Очакваме и други партии да се включат към нашата коалиция.

Цел номер едно за патриотите ще е повишение на минималната пенсия заедно с покачване равнището на всички пенсии в страната, защото положението е катастрофално”, заяви зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

„Работим добре с НФСБ и с Патриотичния фронт. Законодателните инициативи, които ние сме предлагали, ПФ отстояваше в Народното събрание. Така или иначе целта и задачите на партия СЕК са свързани със създаване на средна класа в България с европейски стандарти на живот, което виждаме все повече да се повтаря и отляво и отдясно. От десет години се борим за отстояване на просперитета на средната класа в България и се надявам, че нашето присъединяване ще допринесе за патриотичната идея и за коалицията „Обединени патриоти - НФСБ, ”Атака” и ВМРО”, каза председателят на партия СЕК Георги Манев.

Певицата Кристина Димитрова заяви, че през последните няколко години работят успешно с Патриотичния фронт, имат пълно доверие на Обединени патриоти и смята, че като популярно лице би подпомогнала идеите и целите на коалицията в областта на културата и изкуствата да достигнат по-лесно до народа.

„Наш приоритет е средната класа да е на едно добро ниво, народът в България да живее добре и да станем наистина една европейска държава”, допълни Кристина Димитрова.