Към ”Обединени патриоти” се присъедини и ”Бг Патриот”
20.02.2017г.

Във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март 2017 г. от Национално движение „БГ Патриот“ декларираха категоричната си подкрепа за коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, ”Атака” и ВМРО“.

В разпространена декларация от името на формацията се казва още, че за „БГ Патриот“ е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ.

Коалицията „Обединени патриоти“ има за цел промяната и обединението на българите и България, възраждане на българската икономика и по-добър просперитет на българската нация, повишаване на стандарта на живот на българите, борба срещу картелите и монополите, развитие на модерно и качествено образование и здравеопазване, утвърждаване на справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко, посочват от Движението.

От „БГ Патриот“ считат, че предвид настоящата геополитическа ситуация и предизвикателствата пред националната сигурност на Република България Обединените патриоти ще бъдат гарант за защита на българския национален интерес и отстояването му както пред нашите партньори от Европейския съюз и НАТО, така и пред трети страни.

”Вярваме, че съединението прави силата и то трябва да се доказва не само на думи, но и на дела, затова заставаме твърдо и подкрепяме кандидатските листи на „Обединени патриоти - НФСБ, ”Атака” и ВМРО“ за народни представители в цялата страна, защото заедно сме по-силни. С Нами Богъ!”, завършва декларацията.