Запасното войнство от ”За честта на пагона” също се присъедини към ”Обединени патриоти”
22.02.2017г.

Подкрепяйки „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО“, подкрепяме бъдещото устойчиво развитие на българската държава, казват от организацията на запасното войнство.

Националното сдружение на клубовете запасното войнство „За честта на пагона” е неразделна част от коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО”.

Това се посочва в декларация, разпространена от организацията на военните във връзка с предстоящите на 26 март парламентарни избори. Тя е подписана от председателя на сдружението ген.-лейт. о.з. Петър Илиев.

”Ние, воините от запаса и резерва, сме положили клетва пред народ и Родина и няма да пожалим своите усилия за единението и просперитета на нацията. Считаме, че идеите, развити в управленската програма на „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО“, защитават националните интереси и са алтернатива на непродуктивното статукво”, гласи декларацията.

”Днес живеем в сложно време, изпълнено с предизвикателства и заплахи. Ето защо ясно осъзнавайки нашия дълг и отговорност, заедно с другите патриотични сили, ние сме готови да направим необходимото за постигането на максимални изборни резултати”, заявяват още от „За честта на пагона“.

Припомняме, че досега ПП „Средна европейска класа“ и Съюз на патриотичните сили „Защита“ са се присъединили към коалицията, а Национално движение „БГ Патриот“ декларира подкрепата си за Обединените патриоти.