„Обединени патриоти” отпразнуваха 3 март с шествие
Приоритети на патриотите са борбата срещу мигрантите, увеличението на пенсиите и окончателното изваждане от властта на протурските партии
03.03.2017г.

„Националният фронт за спасение на България”, ВМРО-БНД и „Атака” отпразнуваха с общо шествие националния празник 3 март. Привърженици на коалицията „Обединени патриоти” се събраха пред НДК и преминаха в шествие в центъра на София, като завършиха с митинг пред храм-паметника „Александър Невски”.

Красимир Каракачанов, водачът на „Атака” Волен Сидеров и зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев поискаха България да има независима политика.

България е била 500 години под гнусно турско робство и сега – 140 години по-късно, заплахата отново идва оттам в лицето на новия турски султан Ердоган, каза Каракачанов.

Тай добави, че вече 26 години българските политици от ляво и от дясно са обслужвали Турция и други чужди интереси. Затова сега България трябва да защитава суверенитета си и да не слуша нито Брюксел, нито Анкара, нито Москва.

„Обединени патриоти” ще се борят за 300 лева минимална пенсия и за увеличение на всички пенсии, обеща лидерът на ВМРО.

„Обединени патриоти” са заедно, за да се борят за здрава, силна и богата нация, която е и независима и суверенна, подчерта зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

Коалицията има три приоритета – спиране на нашествениците окончателно изчистване от властта на протурските партии ДПС и ДОСТ както и оправяне на мизерните пенсии, което сега било реалистично и подкрепено с числа, добави Хаджиев.

Митингът завърши с химна на България.