Смолян застава твърдо зад Обединени патриоти
Който владее Родопите, владее България, убеден е лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО” Валери Симеонов
16.03.2017г.

Съпредседателят на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО” Валери Симеонов представи в Смолян програмата на патриотичната формация за 44-то народно събрание.

Той се спря и на проблемите в България, и в частност на тези в родопския край - обезлюдяването и застаряването на населението в селата, наглите опити за ислямизация на Родопите, безработицата, миграцията и ниските доходи.

Валери Симеонов посочи и начините тези проблеми да бъдат решени.

„Когато се обединим, ние ставаме много, много по-силни. С ваша помощ вярвам, че в следващия парламент групата на обединени патриоти ще бъде доста по-голяма и ще има възможност по-лесно да реализира своите ангажименти, заложени в програмата на обединените патриоти.

Нещо повече. Заявявам най-отговорно, че този път, тъй като не само социологията, но и нашите проучвания показват, че нашето присъствие в народното събрание ще бъде доста по-мащабно, този път ние ще заемем властови постове.

Ще влезем в управлението. И няма да го направим, защото сме лакоми за власт и пари. За две години ние доказахме, че може да има и такива политици в България, които слагат интересите на страната на първо място”, каза Валери Симеонов.

Пред смолянчани бе представена и кандидат депутатската листа на коалицията, съставена от истински патриоти, които не търсят лична изгода, облаги и постове, защото за тях добруването на родопчани и запазване на българщината е най-важно.

„Ще заложим на възраждане на икономиката в Родопите, на туризма, на дърводобива. Ще заложим на патриотичното възпитание. Вие знаете в момента как външни сили (Турция) напират в България с много пари с много средства. Ние ще се опитаме - и ще го направим от сърце - да ги възпираме тези легиони”, каза Владимир Гърбелов, водач на листата на обединени патриоти за 22 МИР Смолян.

„Който владее Родопите, владее България“, убеден е Валери Симеонов. Затова той се надява хората, живеещи тук, да се покажат като родолюбци, гласувайки с номер 17 в интегралната бюлетина.