Добруването на Родопите е сред приоритетите на НФСБ
Нормални условия на живот и прозрачно управление – това искат българите, стана ясно по време на среща, проведена между кандидат депутатите от листата на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО” и жители на Златоград
17.03.2017г.

Пред жителите на Златоград съпредседателят на родолюбивата формация Валери Симеонов представи целите и задачите, които патриотите са си поставили в следващия парламент – каузи, единствено и само в името на общото благо и добруването на страната.

За Симеонов подкрепата на златоградчани е изключително важна, тъй като през годините той е направил не малко за този край и е доказал, че добруването на Родопите е сред приоритетите му.

„Златоград е едно бижу на Родопите. Който не го е видял, нека да дойде тук, да види каква красота е, за каква природа става дума. Действително съм много привързан към тоя край, към хората му – чисти, истински българи, интелигентни, умни.

И хубавото е, че тези хора осъзнават своя интерес, както осъзнават и перспективите на своя регион и милеят за България. Затова с удоволствие винаги идвам тук, сред нашите избиратели, винаги ги призовавам и винаги получавам тяхната подкрепа, за което им благодаря”, каза в препълнената зала Валери Симеонов.

За кратките две години в парламента доказахме, че за нас назад няма. Вие сте свидетели, че в 44-то Народно събрание групата на патриотите бе единствена, която методично преследваше своите цели и отстояваше своята програма докрай, каза кандидатът за депутат от коалицията на Обединените патриоти Данчо Александров.

Патриотите обещаха да бъдат добронамерени в действията си, чисти в душите си и да работят за по-доброто и сигурно бъдеше на България. Затова и златоградчани ще им гласуват доверие избирайки номер седемнадесет в интегралната бюлетина.