НФСБ с амбицията да обедини нацията около своите нови идеи
Ръководството на Националния фронт направи критичен анализ на последните парламентарни избори
01.05.2017г.

Ръководството на „Национален фронт за спасение на България” направи критичен анализ на провелите се наскоро парламентарни избори и отчете, че потенциалът на патриотичната формация е много по-голям от изборните резултати.

Това са част от изводите от срещата на политическия съвет на НФСБ, която се осъществи в Малко Търново. На нея присъстваха регионалните координатори от цялата страна, както и избраните народни представители от Националния фронт.

Че патриотичната идея носи много повече заряд и възможности за развитие, заяви и лидерът на НФСБ Валери Симеонов. „Подчертахме, че изборните резултати не са тези, които сме очаквали. Извършихме много сериозен анализ, затова поканихме координаторите от всички области на България, народните представители и целият политически съвет”, каза той.

Валери Симеонов допълни, че за да бъде НФСБ мощен политически субект, са необходими промени.

„Опитваме се да направим една положителна промяна в по-нататъшната политика, така че да не допускаме понижаване на резултатите. Ще се въздържа засега да разкрия какви ще са те, а и не съм сигурен, че те трябва публично да бъдат оповестявани. Знаете, че всяка партия си има нейни формули за организационна дейност, водене на предизборна кампания и предпочитам това да си остане вътрешна информация”, обясни лидерът на НФСБ.

Голямото постижение от последните избори е, че благодарение на патриотите, протурската партия ДОСТ не можа да влезе в българския парламент. Паралелно с това ДПС пък постигна исторически слаб резултат.

Това стана благодарение на координираните усилия на всички участници в патриотичната коалиция. НФСБ ще продължи да отстоява националните интереси, както в бъдещата управляваща коалиция, така и в своето развитие като политическа партия.