Патриотите отбелязоха Деня на храбростта и Българската армия
Родолюбците от „Национален фронт за спасение на България“ почетоха на 6 май подвига на хилядите воини от редовете на славната българска армия, паднали за свободата и обединението на Родината
06.05.2017г.

Членове и симпатизанти на „Национален фронт за спасение на България” от цялата страна почетоха днес подвига на хилядите воини от редовете на славната българска армия, паднали за свободата и обединението на родината.

В Бургас патриотите се преклониха пред Паметника на 24-ти пехотен Черноморски полк в центъра на морския град. Точно в 10,00 часа венци и цветя там поднесоха депутатите Валентин Касабов и Христиан Митев, общински съветници от политическата формация, представители на партия „Средна европейска класа“, журналисти от телевизия СКАТ и сайта „Десант“.

„В момента българската армия е в окаяно положение, но мисля, че е въпрос на време, на български дух, на Възраждане на България, това да се промени. Миналото е ясно. Бъдещето зависи само от нас”, каза Валентин Касабов, който е и зам.-председател на НФСБ.

„Отново да имаме армия, каквато нашата държава заслужава – всички българи си го пожелават на 6 май. Аз обаче се надявам, че с избора на новия министър на отбраната – съпредседателят на коалицията на Обединените патриоти Красимир Каракачанов, аз искрено се надявам армията ни да има такъв възход. Да бъдат провеждани онези политики, които бяхме записали в предизборната си програма, за да има по-добри дни за българската армия” добави Христиан Митев.