ОП с подкрепа за Йоана Йотова за кмет на изборите в с. Сухаче
29-годишният кандидат, подкрепен от патриотите, прие предизвикателството да се яви на избори, за да продължи работата на покойния си баща, който е бил два мандата кмет на Сухаче
06.10.2017г.

НФСБ като част от Обединени патриоти застана зад независимия кандидат за кмет на частичните избори в село Сухаче, община Червен бряг – Йоана Йотова.

29-годишният кандидат, подкрепен от патриотите, прие предизвикателството да се яви на избори, за да продължи работата на покойния си баща, който е бил два мандата кмет на Сухаче.

„Поздравявам я за това – Йоана е образован, млад и енергичен млад човек, който може да надгради постигнатото“, заяви депутатът от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ Славчо Атанасов, който пристигна в Сухаче, за да подкрепи Йоана Йотова.

Независимият кандидат за кмет, подкрепен от „Обединени патриоти“ и от още три политически сили, е завършила Аграрния университет в Пловдив, магистър е по държавни и общински финанси и е земеделски производител в родното си село Сухаче от 2009 г.

Сред приоритетите си Йоана Йотова посочи осигуряването на ред, сигурност и спокойствие в селото, ремонт и оборудване на пенсионерския и младежки клубове, ремонт и поддържане на църквата и реализация на готовия вече проект за нов водопровод в Сухаче.

Изборите за кмет на Сухаче ще се проведат на 8 октомври 2017 г.