Борис Ячев: Ако получим сигнал, ще дадем Пеевски за разследване
Патриотите могат да са и балансьор, и двигател на процеси в управлението, категоричен е председателят на парламентарната комисия за борба с корупцията и депутат от НФСБ в групата на ОП
09.11.2017г.

„В момента, в който се появи сигнал или информация за Пеевски, тя ще си отиде по нормалния ред да бъде разследвана с искане за отговор“. Това заяви в предаването „Честно казано“ на BIT народният представител от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ Борис Ячев, който е и председател на парламентарната комисия за борба с корупцията.

По думите му, досега е нямало ситуация, в която патриотите да са разполагали с доказателства за участието на Пеевски във властта по какъвто и да било начин.

Покрай това, Ячев коментира, че някои създават излишна щумотевица около участието на патриотите във властта. „Видя се, че можем да бъдем и балансьор, и двигател на процеси в управлението“, категоричен бе той пред ефирната медия.

Зам.-председателят на Валери Симеонов в НФСБ и депутат от Обединени патриоти Борис Ячев гостува в „Честно казано“ с коментар по актуалните политически въпроси и това какви процеси се случват в управляващата коалиция.

„Бави ни рутината, често пъти нежеланието на колегите от ГЕРБ да се включат в някои процеси, например социалните“, посочи още депутатът.