В. Симеонов и депутатите от НФСБ се включиха в шествието за защита на планинския туризъм
11.01.2018г.

Вицепремиерът Валери Симеонов и народните представители от НФСБ в групата на Обединени патриоти се включиха в шествието в защита на планинския туризъм тази вечер. Шествието на хората от Банско се вля пред храм-паметника „Александър Невски“ сред дошлите да ги подкрепят хора от различни краища на страната. Близо 5 хиляди души заявиха в шествието своята подкрепа за развитието на планинския туризъм.

„Благодаря за това, че бях поканен от организаторите на това велико събитие. Велико – защото София видя силата на Пирин, силата на обединените българи от всички краища на страната, които са дошли, за да защитят своите интереси“, заяви пред събралите се пред „Александър Невски“ вицепремиерът Валери Симеонов.

„От името на правителството искам да ви уверя, че това е само първата крачка към решаването на тежките проблеми, свързани със зверските ограничения за развитието на планинския туризъм. Следват решаването на казуса с Витоша, разработването на туризма и курортите в Родопите, Пловдивско, в Стара планина и на всички тези места, с които България може да се гордее и да привлича многобройни туристи“, каза още Валери Симеонов.

„Аз съм тук, за да заявя отново от името на коалиционното правителство на ГЕРБ и Обединени патриоти, че времето на големите обещания свърши, времето на големите приказки свърши – дойде времето на действията. Разчитаме на вашата подкрепа. Знайте, че вашето бъдеще,вашият поминък са във ваши ръце. Отстоявайте докрай своите интереси и ние винаги ще бъдем зад вас“, заключи вицепремиерът Валери Симеонов.