Вицепремиерът Валери Симеонов откри икономическия форум „Компания на годината“
19.04.2018г.

Вицепремиерът Валери Симеонов откри официално икономическия форум „Компания на годината“. Председателят на НФСБ отправи приветствено слово към участниците, за да насърчи бизнеса у нас и да изброи мерките, които правителството на ГЕРБ и патриотите предприе, за развитието на бизнес средата.

На събитието присъстваха също министърът на икономиката Емил Караниколов, зам.-председателят на КРИБ проф. Николай Вълканов, представители на Министерството на труда и социалните грижи, пиар агенции и синдикати.

По време на откриването Валери Симеонов, под чийто патронаж се провежда бизнес събитието, изтъкна усилията, които полагат НФСБ и патриотите за развитиего на бизнеса и за овладяване на кризата с липсата на работна ръка.

Традиционно „Компания на годината“ се провежда на два етапа: икономически форум, на който се срещат представителите на бизнеса, образованието и държавата, за да търсят решения за подобряването на бизнес климата у нас и на други актуални казуси и церемония по награждаване на компании, реализирали успешни практики у нас през изминалата година.

Освен предвидените 3 официални работни блока на икономическия форум ще бъде отделено и достатъчно време за практически уъркшопове и неформално общуване и нетуъркинг.

Целта на събитието е да се споделят добрите бизнес практики да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компаниите и да се поощри предприемачеството и да се подобрят бизнес моделите сред българската делова общественост.