Активът на НФСБ в бургаското село Меден рудник се събра за отчетно събрание
Предстои през октомври да се продеде отчетно изборно-събрание в партийна организация, на което ще се избира ново ръководство на структурата
10.09.2018г.

Активистите на ПП „Национален фронт за спасение на България“ от партийната организация в бургаското село Меден рудник се събраха за отчетно събрание. Сбирката се проведе на 9 септември в залата на местния пенсионерски клуб.

На събранието присъстваха наподният представител от НФСБ Христиан Митев, областният координатор на партията Иван Кузманов и председателят на организацията Коста Ангелов.

Депутатът Христиан Митев даде подробности за законопроектите, внесени от групата на Обединени патриоти в парламента и по-специално за тези, изготвени от народните представители на НФСБ. Той разясни и какви ще бъдат приоритетите на вицепремиера Валери Симеонов и представителите на Националния фронт в НС в новия политически сезон.

Предстои през октомври да се продеде отчетно изборно-събрание в партийна организация, на което ще се избира ново ръководство на структурата.