Партийната организация на НФСБ в жк ”Изгрев” в Бургас си избра ново ръководство
Гости на събранието бяха депутатът Христиан Митев, общинският съветник Ивайло Вагенщайн и областният координатор на НФСБ за Бургас Иван Кузманов
20.09.2018г.

Силен интерес сред симпатизантите и членовете на Националния фронт за спасение на България предизвика срещата на местния актив в жк ”Изгрев” в Бургас. Предвидената за целта зала се оказа тясна да побере всички желаещи да присъстват на отчетно-изборното събрание.

Гости на събранието бяха народният представител Христиан Митев, общинският съветник Ивайло Вагенщайн, областният координатор на НФСБ за Бургас Иван Кузманов, председателят на партийната организация Стоян Михайлов и нейният секретар Иван Секинаров.

С единодушно гласуване членовете на НФСБ в ПО ”Изгрев” преизбраха за свой председател Стоян Михайлов. За негови заместници бяха избрани Тодор Урдов, Паскал Паскалев и Боян Дяков. Иван Секинаров пък бе преизбран за секретар на организацията.

Един от най-честа задаваните въпроси бе каква е границата за оставането на НФСБ в малката коалиция ”Обединени патриоти” (НФСБ, ВМРО, Атака).

”Границата бе поставена от г-н Валери Симеонов и НИК на ПП НФСБ с последната декларация, с която партията излезе. Тя беше в посока, че ако не се нормализира паботата в парламентарната група и ако продължават да се блокират законодателните предложения на ПП НФСБ, ние на практика няма да имаме никакъв стимул да участваме нито в малката, нито в голямата коалиция. Ние сме в парламента да изпълняваме програмата си и законодателните приоритети, които са записани в нея. Естествено, всичто това ако не се изпълнява, ние нямаме намерение да стоим на всяка цена в коалицията, ако не виждаме резултат от това”, обясни депутатът Христиан Митев.

Той запозна присъстващите с приоритетите на НФСБ в Народното събрание и с най-важните законопроекти, подготвени от депутатите от националния фронт.

Ивайло Вагенщайн от своя страна призова хората, които искат да споделят проблемите си, свързани с местната власт, да се обърнат към него в клуба на партията на ул. ”Васил Левски” № 23, където всеки месец той има приемен ден.