Структурата на НФСБ в Карнобат с ново ръководство
Народният представител Християн Митев, общинският съветник от Бургас Ивайло Вагенщайн и областният координатор на партията Иван Кузманов с готовност откликнаха на всяко едно запитване
30.10.2018г.

В Карнобат се проведе отчетно-изборно събрание на родолюбивата партия „Национален фронт за спасение на България“. Десетки членове и симпатизанти на патриотите се събраха в неделя, за да споделят проблеми и да отправят въпроси, свързани с града.

Народният представител Християн Митев, общинският съветник от Бургас Ивайло Вагенщайн и областният координатор на НФСБ Иван Кузманов с готовност откликнаха на всяко едно запитване. На срещата бе избран председател и секретар и на местната структура на партията.

По време на събранието за председател на местната структура бе избран Димитър Вълев, който по професия е машинен инжинер и е родом от Карнобат.

Новият екип бе попълнен и от младият агроном Николай Събев, който спечели доверието на патриотите и бе избран за член на ръководството на местната структура на НФСБ. Още един мандат спечели като секретар Добринка Христова.

Събранието протече интензивно. Симпатизантите участваха активно в дискусиите и в избора на новото ръководство. Народният представител Християн Митев определи срещата като изключително ползотворна.

Патриотите от НФСБ затвърдиха подкрепата на своите симпатизанти в Карнобат. Те подканиха всеки един гражданин, който има запитване или иска да сподели сигнал за нередност, да се обърне към местната структура на българската партия.