Патриоти от НФСБ се срещнаха със симпатизанти в Поморие и Ахелой
Най-обсъждана и на двете места бе темата за пенсиите
10.12.2018г.

В Поморие и Ахелой се проведоха отчетно-изборни събрания на най-българската партия Национален фронт за спасение на България. Въпреки студения и дъждовен декемврийски ден, десетки членове и симпатизанти на патриотите изпълниха залите, за да споделят проблеми и да отправят въпроси, свързани с двете населени места.

Народният представител Християн Митев, общинският съветник от Бургас Ивайло Вагенщайн и областният координатор на НФСБ Иван Кузманов с готовност откликнаха на всяко едно запитване.

Най-обсъждана и на двете места бе темата за пенсиите.

Срещи на местното ръководство на НФСБ, съвместно с депутата Христиан Митев, с хора от различни населени места се превърна в традиция за патриотите. По този начин те доказват за пореден път, че най-важна за тях е думата на обикновения българин.

Общинският съветник от Бургас Ивайло Вагенщайн използва повода, за да отправи пожелание към хората по повод предстоящите светли празници.

Патриотите от НФСБ подканиха всеки един гражданин, който има запитване или иска да сподели сигнал за нередност, да се обърне към местните структури на партията.