Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ се регистрира в ЦИК за Евроизборите
Смятаме, че ще съберем достатъчно българи, които да гласуват за политици, които реално вършат работа в името на страната и не се страхуват от олигарси и монополисти, каза лидерът на НФСБ, който е и водач на листата
08.04.2019г.

Валери Симеонов, който е водач на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ (Национален фронт за спасение на България и Средна Европейска класа), внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май.

Лидерът на НФСБ пристигна заедно със заместниците си Валентин Касабов и Борис Ячев – народни представители от партията на патриотите, Христиан Митев - член на Националната контролна комисия на Националния фронт и Георги Манев - председател на партия СЕК.

Имаме около 5 200 подписа и мисля, че са предостатъчни, каза пред журналисти водачът на листата на НФСБ за европейските избори Валери Симеонов, цитиран от Агенция „Фокус“.

„Борим да привлечем повече избиратели на наша страна. Смятаме, че ще съберем достатъчно българи, които да гласуват за политици, които реално вършат работа в името на страната и не се страхуват от олигарси и монополисти, а не за такива, които само приказват и дават розови обещания“, заяви Симеонов.

На въпрос дали е готов да бъде евродепутат, той отговори категорично, че е готов.

На въпрос на журналисти, свързан с това, че от БСП искат нов закон за противодействие с корупцията, Валери Симеонов коментира, че има изтъркан шаблон в България - по всеки нашумял въпрос да се лъжат хората, че непременно трябва нов закон.

Има си достатъчно и добри закони, които обаче не се спазват – точно върху контрола трябва да се съсредоточим, а не върху писането на нови закони, но следващите избори, каза лидерът на НФСБ.