Димитър Карбов: НФСБ показа, че защитава малкия и средния бизнес
Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) участва в изборите за Европейски парламент под № 1 в бюлетината
30.04.2019г.

„В работата си досега Националният фронт за спасение на България показа, че стои в защита на малкия и средния бизнес”. Това заяви Димитър Карбов, кандидат за представител в Европейския парламент от листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” в предаването „Референдум” по БНТ.

Карбов заяви това в потвърждение на тезата, че доходите са от изключително значение за обикновените български граждани, а Европейският съюз може да повлияе върху повишаването им както с регулациите, така и с равния достъп до европейския пазар на българските фирми, и със защитата на българските фирми.

Значението на това българският бизнес да бъде подкрепян, за да се повишава жизнения стандарт на българите подчерта по време на срещите си с хората в област Монтана и водачът на листата на родолюбивата коалиция Валери Симеонов.

„Това обаче трябва да се върши в Европейския парламент от хора с конкретни цели за подпомагане на бизнеса, а не с абстрактни каузи, които само да се обсъждат по телевизионните студиа”, категоричен бе Валери Симеонов. Той подчерта, че неслучайно мотото на кампанията на коалицията е „Вместо думи – действия”.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) участва в изборите за Европейски парламент под № 1 в бюлетината.