Пълни зали посрещнаха Валери Симеонов в Шумен, Разград и Русе
12.05.2019г.

„Ние знаем за какво отиваме в Европейския парламент. Ще продължим да работим така, както работим и тук, в българския парламент – като показваме не на думи, а с действия какво вършим. Ще продължим да отстояваме българския интерес така, както го защитаваме и тук, в България”.

Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Сименов на среща пред симпатизанти в Шумен. Там той бе посрещнат по стара българска традиция с хляб и сол, а препълнените зали в Шумен, и по-късно в Разград, и Русе показаха, че водачът на родолюбивата коалиция има подкрепата на хората в региона.

Верен на слогана на кампанията на коалицията Валери Симеонов представи пред хората свършеното от него в изпълнителната власт като вицепремиер и като народен представител сега, както и от останалите депутати на НФСБ.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.