Валери Симеонов в Карлово: Помним и пазим заветите на Левски
25.10.2019г.

„С № 8 подкрепете листата на НФСБ за общински съветници, хора с качества и опит в местното самоуправление, които са доказали, че работят в интерес на съгражданите си” – призова Валери Симеонов, лидер на НФСБ, на среща с избиратели в пълния салон на читалището в града на Левски.

Той изтъкна, че водачът на листата на патриотите – Андон Андонов, е познат както с инициативите, които реализира като общински съветник, така и с отговорностите си като координатор на партията за голяма част от Южна България.

„Той е спечелил доверието на хората и под негово ръководство очакваме кампанията да е успешна и да имаме сериозно присъствие в бъдещия общински съвет“– категоричен бе Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ допълни, че патриотичната формация подкрепя за нов мандат кмета на Карлово Емил Кабаиванов, защото той успешно управлява общината и помага за реализирането на патриотичните предложения на Националния фронт.

В срещата участваха кандидатите за общински съветници на НФСБ Николай Маринов, Христо Димитров, Русин Ненков, Иван Шишков, Борис Петров, Атанаска Дерменджиева, Миглена Бончева, Стефан Шипкалиев, Тодор Панов и Петя Георгиева., членове и симпатизанти на НФСБ от общината, а групата на Дъбенските музиканти зарадва присъстващите с блестящите си изпълнения.