НФСБ закри предизборната си кампания в Бургас
25.10.2019г.

Препълнената зала в хотел „Аква” в Бургас посрещна кандидатът за кмет на морския град и водач на листата за общински съветници в морския град д-р Бойко Миразчийски и неговите колеги от листата на патриотичната формация за местния парламент. В четвъртък вечерта бургаските патриоти закриха официално предизборната си кампания.

Гости на тържественото събитие бяха лидерът на Националния фронт Валери Симеонов, народният представител Христиан Митев и областният координатор за Бургас Иван Кузманов, както и областният координатор за София Венера Тодорова, кандидатите за кметове на Черноморец Станислав Тодоров, на Ахелой Гроздан Златев и на с. Винарско Галя Георгиева. Тук бяха и водачите на листите за общински съветници в Карнобат Димитър Вълев и в Приморско Дончо Гунчев.

Валери Симеонов обърна внимание, че в листата на патриотите за общински съветници в Бургас има и хора от други партии, което показва бъдещата тенденция за едно перспективно обединение на патриотичната формация с политически сили с подчертано консервативна ориентация и изповядващи традиционни национални ценности.

Лидерът на НФСБ припомни заслугите на общинските съветници от патриотичната формация в Бургаския общински съвет през годините и пожела на бъдещите четници, които ще тръгнат след войводата д-р Миразчийски в местния парламент да приемат с достойнство щафетата със запаления факел на патриотизма, запален в морския град още през 2007 г.

„Сигурен съм, че новото присъствие в този най-важен орган на местното самоуправление ще даде нов тласък на родолюбивите инициативи, защото нашите кандидати са честни и всеотдайни хора, които работят единствено в интерес на своите съграждани” - категоричен бе Валери Симеонов.

„Ако сме повече, ще бъдем по-силни” - обобщи д-р Миразчийски и призова присъстващите да подкрепят патриотите на местния вот с бюлетина номер 8 - числото на успеха!