Валери Симеонов получи подкрепа и от асоциацията за здравословно хранене на децата
29.11.2019г.

Представители на Националната асоциация за здравословно хранене на децата връчиха в петък, 29 ноември, благодарствено писмо на зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов за подкрепата му вече трета година към малките и средни доставчици по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“.

Заедно с това те му подариха и портрет на големия български родолюбец и писател Николай Хайтов.

„За миг не изневерихте на чувството си за справедливост и равенство. Бяхте зад нас и в най-трудните моменти, наред с постоянно променящото се законодателство в областта на двете програми. Имахте доблестта да се опълчите на големите „акули с една-единствена цел – предотвратяване на монопола в една добре работеща от 2010 г. сфера. Без Вашата подкрепа в последните години редица фирми вече щяха да фалират, но благодарение на Вашата бърза реакция, оказано съдействие и професионално подготвен екип, всички ние запазихме работата си и сме фактор в програмата“, посочиха от Националната асоциация за здравословно хранене на децата.

„Трогнат съм от неочаквания подарък и жест. В мое лице и в лицето на НФСБ имате един сериозен поддръжник и приятел, партия и хора, които са готови да защитят кауза, свързана с дребния и средния бизнес“, каза в отговор Валери Симеонов.