Декларация № 22 на Национален фронт за спасение на България
относно избора на кабинета и подкрепата на АТАКА
29.05.2013г.

Днес българският народ стана свидетел на позора на българския парламент. БСП, ДПС и АТАКА измамиха своите избиратели, като погазиха предизборните си програми и обещания и избраха правителството на Пламен Орешарски. Днес БСП се отрече от обещания ляв завой, ДПС осигури на бедните си избиратели удобния за богатите плосък данък, а АТАКА капитулира пред ДПС и стана слугиня на Анкара.

Националният фронт за спасение на България остро осъжда новата безпринципна коалиция, която се роди благодарение на подкрепата на Волен Сидеров. На 29 май 2013 година окончателно се убедихме, че "Атака" и антиконституционната партия ДПС са скачени съдове, които публично враждуват, но тайно се подкрепят. От този момент обаче маските паднаха и атакистката подкрепа за ДПС е вече факт.

Фактът, че именно Сидеров осигури кворума за парламентарното заседание, избрало правителството на Орешарски, е доказателство за неговата продажност. Благодарение на тази продажност ще имаме министър на ДПС, който иска в българското училище да се изучава турски език. От този момент Сидеров работи за турцизирането на България и отваря вратите за неоосманизма на ислямисткото правителство на Турция. Това позорно поведение е държавна измяна, разобличаваща лидера на "Атака" като национален предател.

НФСБ изразява възмущението си и от поведението на БСП, която отново влезе в коалиция с ДПС и така трасира пътя за нахлуването на турския език в българското училище.

Националният фронт за спасение на България се обръща към своите членове и симпатизанти, към всички български граждани, които гласуваха за нас и ги уверява, че ние няма да отстъпим от своите принципи и убеждения. Както четири години бяхме непримирими противници на правителството на ГЕРБ, така и сега ще сме опозиция на протурския кабинет на БСП, ДПС и "Атака". Водени от своето родолюбие, ние продължаваме битката за спасението на България, битка срещу правителството на Станишев, Местан и Сидеров, които подло подведоха своя електорат. Защото за нас интересите на Отечеството са над всичко и над всеки.

Да живее България!

29 май 2013 година