Декларация № 25 на Национален фронт за спасение на България
14.06.2013г.

Националният фронт за спасение на България изразява своя най-остър протест срещу назначаването на депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на Държавната агенция за национална сигурност.

?зборът на Делян Пеевски за шеф на българското контраразузнаване е пряка заплаха за националната сигурност и демокрацията по две причини.

Първо, Пеевски е представител на антиконституционната партия ДПС, подчинена на ислямисткия режим в Турция и открито работеща за турцизирането на България.

Второ, Пеевски и майка му ?рена Кръстева държат в ръцете си десетки печатни и електронни медии, превърнали се в могъщ медиен картел, задушаващ свободата на словото и демократичните свободи на гражданите.

След като ДПС наложи за министър на младежта и спорта човек, настояващ за въвеждане на турския език в българското училище, с назначаването на Пеевски за директор на ДАНС сме свидетели за нова демонстрация на сила на тази антибългарска партия. С този позорен акт на премиера Пламен Орешарски се видя, че Българската социалистическа партия е опасно зависима от Движението за права и свободи, което вече открито управлява държавата.

Българските граждани не бива да забравят, че случващото се в Народното събрание е резултат от предателската политика на Волен Сидеров, благодарение на който се формира това правителство и едно мафиотско управление бе заместено от друго.

НФСБ призовава своите членове, съмишленици и симпатизанти да се включат в гражданските протести срещу порочната коалиция на БСП, ДПС и АТАКА. Ние настояваме за оставката на антибългарския кабинет на Орешарски и за провеждането на нови парламентарни избори, на които народът да каже тежката си дума и избере най-достойните.

Както винаги досега, ние оставаме верни на своите патриотични принципи и няма да направим никакъв компромис с интересите на Отечеството.

Да живее България!