Съюзът около НФСБ стартира своята кампания за евроизборите
Първият обединен щаб на патриотичния съюз в Пловдив ще се оглави от Славчо Атанасов
24.01.2014г.

Съюзът около „Национален фронт за спасение на България” обяви старта на предизборната кампания за изборите за ЕП, като официално представи пред медиите кой ще оглави и първия обединен щаб на съюза. „Ние сме хора с кауза и нашата кауза е България. Уверявам ви, че от тук в политическото пространство влиза мощна сила, която няма нищо общо с останалите политически формации. За нас на първо място са интересите на Родината” – заяви Валери Симеонов на първата съвместна пресконференция на съюза, сформиран около ПП НФСБ в Пловдив днес. На пресконференцията бяха обявени пред медиите решенията от последното заседание на съюза от 21.01.2014 г., които касаят предизборната кампания за европейските избори и изнесените заседания на съюза.

Първият патриотичен щаб на обединените патриотични сили ще бъде в град Пловдив. За негов председател с решение на Политическия съвет на НФСБ бе определен Славчо Атанасов /Н?Е/, а офис на щаба ще бъде централата на Н?Е с адрес ул. Гладстон 13.

На събитието присъстваха Валери Симеонов /Съпредседател на НФСБ/, Данчо Хаджиев / Съпредседател на НФСБ/, Слави Бинев - / Председател на ГОРД, член на ЕП и Зам.-председател на Групата „Европа на Свободата и демокрацията”/, Борис Ячев /Председател на Н?Е/, Георги Манев /Председател на СЕК/ и Григор Велев /„Целокупна България”/, Поли Карастоянава /ГОРД/, Александър Минев /ГОРД/, ?лко ?лиев /Н?Е/, Дияна ?ванова-Колчева /СЕК/, Константин Бачийски /СЕК/, Костадин Костадинов /Целокупна България/, Маргарита Каменова /Целокупна България/, както и лидерите на партийните структури в града.

Валери Симеонов обяви старта на предизборната кампания на съюза за Европейски избори 2014, като заяви, че листата за евродепутати ще бъде изготвена в съответствие с устава на партиите и ще бъде обявена на по-късен етап. „Надявам се, че депутатите, които представляват патриотите, в следващия Европейски парламент ще бъдат повече от депутатите, които ще представляват турската етническа партия” – заяви Слави Бинев.

След приключването на срещата с местните структури и изнесеното заседание на лидерите патриотите поднесоха венец на паметника на Съединението.