Георги Дражев: Подземният паркинг в Бургас отива на прокурор
Георги Дражев подаде сигнал до прокуратурата във връзка с подземния паркинг
29.01.2014г.

Общинският съветник от НФСБ в Бургас Георги Дражев подаде сигнал до прокуратурата във връзка с подземния паркинг на „Св.св. Кирил и Методий“.

Днес НФСБ за пореден път внесе докладна записка в общински съвет за прекратяването на концесията на паркинга, който както знаем все още не е готов.

„Пуснах жалба в прокуратурата. Чакам те да се произнесат кой колко е виновен. Не може това да продължава и дори да не си искаме неустойките.“ заяви Георги Дражев от трибуната. Той за пореден път нападна кмета Димитър Николов, за това че не си изпълнява задълженията на началник на града и не иска сметка от концесионера.

Припомняме, че последният срок за завършване на паркинга, който бе обсъждан на предишната сесия на общински съвет през миналата година, бе краят на този януари. Към днешна дата обаче паркингът е далеч от завършване, като дори няма изгледи скоро да излезе на кота нула. Това от своя страна забавя започването на ремонтните дейности по напукания храм „Св. св. Кирил и Методий“, който в момента се поддържа от метално скеле.