Данчо Хаджиев: Всяка сфера от политиките на това правителство става за вот на недоверие.
29.01.2014г.

Това каза съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев в интервю за Радио К2.

По думите му обаче има много важни събития, които остават извън полезрението на медиите и обществото. „В Женева имаше конференция за Сирия, а България я нямаше, въпреки проблема на страната ни с бежанците. Може ли това да бъде отговорна политика”, запита Хаджиев.

Той посочи и друг наболял въпрос – българската енергетика. „Създава се българо-турско енергийно дружество за износ на български ток. Приходите от енергийния сектор са част от националната ни сигурност, а самото дружество се регистрира в Турция”, каза Хаджиев и допълни: „Как стратегически отрасъл се оставя така”?

Хаджиев коментира и предстоящата утре пресконференция на патриотичния съюз около НФСБ, на която ще бъде представен обединен национален предизборен щаб на Патриотичния фронт. „Ние започнахме предизборната си кампания. Стартът бе в Пловдив, в символична зала – „Съединение”- и знаков град в българската история. С това искаме да покажем, че духът на тази кампания е „децентрализацията”, каза Хаджиев и подчерта, че партийните лидери са загърбили личните си амбиции и създават нещо различно в българската политика.