Съюзът около ПП НФСБ сформира предизборен щаб в София
30.01.2014 г. /четвъртък/ от 11.00 ч. в зала „София”
30.01.2014г.

На 30.01.2014 г. /четвъртък/ от 11.00 ч. в зала „София”, сградата на Българския Червен кръст (бивш х-л „Орбита”), гр. София, бул. "Джеймс Баучер" 76 ще се проведе пресконференция на Патриотичния съюз, сформиран около ПП „Национален фронт за спасение на България”, който ще обяви създаването на обединен национален предизборен щаб в София, както и името на председателя на структурата.

С второто предизборно заседание на патриотите в София се поставя началото на обединена партийна структура в столицата, включваща съществуващите партийни звена на НФСБ, ГОРД, Н�?Е, СЕК и „Целокупна България” под една обща шапка на Патриотичния фронт.

На пресконференцията говорители ще бъдат Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов /Съпредседатели на НФСБ/, Слави Бинев / Председател на ГОРД/, Борис Ячев /Председател на Н�?Е/, Георги Манев /Председател на СЕК/ и Григор Велев /„Целокупна България”/. На срещата ще присъстват и Слави Георгиев /ГОРД/, Александър Минев /ГОРД/, Поли Карастоянава /ГОРД/, Славчо Атанасов /Н�?Е/, �?лко �?лиев /Н�?Е/, Дияна Колчева /СЕК/, Константин Бачийски /СЕК/, Маргарита Каменова /Целокупна България/, Костадин Костадинов /Целокупна България/.

На събитието представителите на НФСБ ще обявят планирани съвместни действия, както и следващите мероприятия в предизборната кампания.