Декларация-призив
29.10.2012г.

Водени от любовта си към България и от желанието на Апостола на свободата Отечеството ни да е свята и чиста република, в която законите са над всичко, ние изразяваме своята ясна и категорична подкрепа за независимата съдебна система в страната.

Днес в Пазарджик е подложено на изпитание не само българското правосъдие, но и всички институции, призвани да бранят законността в държавата, без да се влияят от провокациите на радикални ислямисти пред сградата на Съдебната палата.

Ние, участниците в митинга пред Съдебната палата в Пазарджик, се противопоставяме на подклажданите отвън ислямистки демонстрации, подриващи устоите на светската държава. Ние настояваме правоохранителните и правозащитните органи да прилагат цялата сила на закона срещу проповядващите антидемократични и радикални идеологии, които преследват една цел – ислямизацията и турцизацията на България.

Време е държавата, както и Българската православна църква, да спрат ислямизирането на циганите, което открито се върши от чужди емисари от Саудитска Арабия и Република Турция. Това е особено видимо в Пазарджик, но този опасен процес тече и в други райони, което е тежко посегателство върху етническия и верския мир в страната.

НФСБ неотклонно ще следва своята будителска и патриотична мисия и никога няма да направи компромис с идеала за свободна, силна и независима България.

Да живее България!

От участниците в митинга