Слави Георгиев: ГЕРБ впрегна служителите в общинските предприятия да събират подписи в подкрепа на президентския референдум
12.02.2014г.

.

За пореден път общинските предприятия в Пловдив се използват за чисто политически цели, за да обслужват интересите на партия ГЕРБ, съобщи общинският съветник и зам.-председател на партия Национален идеал за единство Слави Георгиев. Днес на абсолютно всички служители по цялата структура на ОП-тата в община Пловдив е раздадена подписката в подкрепа за произвеждане на национален референдум със следните въпроси :

1. Подкрепяте ли част от народните представители да се избират мажоритарно?

2. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и националните референдуми?

3. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на избори и референдумите?

На общинските служители е наредено да подкрепят с положителен отговор инициативата на президента Плевнелиев за насрочване на референдум за избирателната система и начина на организация на изборите. Освен това, работещите в ОП-тата са задължени да съберат и още подписи в подкрепа на искането за референдум. Раздадените им листове, с вече събраната подписка, трябва да бъдат върнати обратно най-късно до петък сутринта, каза още Слави Георгиев.

Алармирам �?ван Тотев, като партиен лидер на ГЕРБ в Пловдив, да спре да нарушава закона и да не въвлича общинските структури в директна партийна работа, било то за неговата или друга политическа сила.