Валери Симеонов пред ПИК: Сидеров влиза от лъжа в лъжа, чакат го нови дела!
17.02.2014г.

Волен Сидеров не обръща внимание на това, че страната е заплашена от гражданска война и на загубата на вакъвските имоти. Явно за него тези теми не са толкова важни и предпочита да се занимава с глупости.

Това каза в интервю за ПИК съпредседателят на „Национален фронт за спасение на България” Валери Симеонов по повод обвиненията, които отправи Волен Сидеров при Люба Кулезич.

"Волен влиза от лъжа в лъжа. Той твърдеше, че сме канили многократно Минчо Спасов и Цвета Караянчева, а те са гостували в СКАТ само по веднъж. СКАТ не е партийна телевизия, като телевизия „Алфа”, в която гостуват само лидерът на партията и павианите му. Ние сме демократична телевизия, канили сме и Бойко Борисов. А в продължение на 6 години в ефира ни се изявяваше и Сидеров", подчерта Сименов.

На твърдението на Сидеров, че е търговец на скрап, той отговори: "Никога не съм бил търговец на скрап. Един друг лъжец, който твърдеше подобно нещо, вече е осъден по две дела. Волен също го чакат дела за лъжите му", категоричен е лидерът на НФСБ.

Симеонов отговори и на атаката, че е излъчвал педерастко порно.

"Собственик съм на една от най-големите кабелни телевизии. Що се отнася до еротичните програми, те са кодирани и се излъчват съобразно законите на страната и разпоредбите на СЕМ и Министерството на културата", уточни той.

Според него с изявата си Сидеров е агонизирал за пореден път като политик.

"Купих на Волен Сидеров костюм, за да участва в първото предаване "Атака" в телевизия СКАТ. Но това е най-малкото. Всеки месец съм давал по 35 000 лева, за да структурира "Атака", каза още Валери Симеонов.