Патриотичният фронт поставя началото на предизборната битка в Добрич и Силистра с пресконференция и изнесено заседание на обединените си структури
петък от 11:00 часа в залата на Научно-техническия съюз
21.02.2014г.

На 21 февруари, петък, от 11.00 часа в залата на Научно-техническия съюз (срещу бившия партиен дом, до театъра), гр. Добрич, Патриотичният фронт, обединен около НФСБ, ще проведе пресконференция и изнесено заседание на местните си структури от областите Добрич и Силистра, на което ще се извърши и практическото обединение на местните организациите по повод предстоящите избори за Европарламент.

Патриотите продължават предизборната си кампания с изнесени заседания в различни областни градове, като този петък ще бъдат обявени сформираните предизборни щабове и председателите им в Добрич и Силистра.

В 12.30 часа официално ще бъде открит и офиса на щаба в Добрич, на ул. „Страцин” 1 (срещу Областната управа).

На пресконференцията говорители ще бъдат Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов /Съпредседатели на НФСБ/, Слави Бинев / НФСБ, депутат в ЕП/, Борис Ячев /Председател на НИЕ/, Константин Бачийски /Зам. председател на СЕК/ и Григор Велев /Председател на „Целокупна България”/.

За повече информация:

Пресцентър НФСБ:

Дарина Милушева

0882 100 580