НФСБ набира скорост за евроизборите с откриване на два нови щаба – в Добрич и Силистра
Листата на Патриотичният фронт ще бъде обявена през март
21.02.2014г.

Два нови предизборни щаба – в Добрич и Силистра открива Патриотичния фронт, обединен около Национален фронт за спасение на България. Това стана ясно на пресконференция на НФСБ в Добрич. Патриотите направиха петото изнесено заседание в Добрич, като стъпка за обединение на местните структури от областите Добрич и Силистра и част от подготовката за изборите за Европейски парламент през май.

Пред симпатизанти и медии, патриотите обявиха целите, които ще преследват в предстоящите избори, както и основните приоритети в работата на обединената структура в двете области. „През март ще обявим листата на Патриотичния фронт, но трябва да се знае, че това не е личностна битка, а стремежът е насочен към налагане на идеологията на НФСБ, в която най-важни са България и интересите на българите. Целта ни е да се преборим за 3 мандата в следващия европейски парламент.” – обяви Валери Симеонов.

Слави Бинев допълни, че предвид възхода на евроскептичните партии в Европа, към които принадлежи и НФСБ, и очакванията те да се превърнат във втора или трета политическа сила в Европа, евродепутатите, изпратени в Европейския парламент от Националния фронт ще са от изключителна важност за защитаване на интересите на България в Европа.

Като основна организационна задача за предстоящите избори Патриотичният фронт постави контрола върху секционните избирателни комисии, включително и тези в смесените райони. „Не забравяйте, че имаме работа с изпечени мошеници и бандити!” – заяви Славчо Атанасов /НИЕ/.

След изнесеното заседание и пресконференцията, патриотите откриха официално и щаба си в Добрич на ул. „Страцин” 1. Валери Симеонов съобщи, че с решение на Националния изпълнителен комитет на НФСБ за Председател на предизборния щаб в Добрич е избран Валентин Николов, а за структурата в Силистра – Йордан Ковачев.

На пресконференцията присъстваха Валери Симеонов, /Съпредседател на НФСБ/, Слави Бинев / НФСБ, депутат в ЕП/, Борис Ячев /Председател на НИЕ/, Константин Бачийски /Зам. председател на СЕК/ и Григор Велев /Председател на „Целокупна България”/.