НФСБ постави началото на предизборната битка в Смолян и Кърджали
14.03.2014г.

С изнесено заседание на обединените структури от Смолян и Кърджали Патриотичния фронт около НФСБ откри предизборната битка в региона. Заседанието на патриотите имаше за цел да обединени местните организации от партиите НФСБ, НИЕ, ГОРД, СЕК, „Целокупна България” в областите Смолян и Кърджали. За председател на предизборния щаб беше избран Анастас Коджабашев. Обединената структура ще бъде на бул. България 24.

„В патриотичният фронт няма място за русофили, американофили, туркофили, а само за хора, които милеят за България” – заяви Валери Симеонов и обясни, че основната разлика между НФСБ и другите партии, създадени чрез политическо инженерство са приоритетите, които са крайно различни. Симеонов потвърди, че зад действията на Патриотичния фронт винаги на първо място стои интересът на България.

Слави Бинев заяви, че към него постоянно се обръщат хора със своите нерешени от държавата проблеми и очакват помощ на европейско ниво: „Затова изборите за Европейски парламент са изключително важни за българите. Целта е в следващия ЕП да има повече патриоти, които да защитават интересите на България, а не да преследват целите на политическите партии. Трябва да се знае, че 90 % от законите, които приемат националните парламенти се транспортират от гласуваното законодателство в ЕС.”

„С нашето обединение се превръщаме в прецедент в българската политическа история, когато партиите се роят, а ние правим патриотичен съюз на базата на сходство на програми, идеи и цели. Патриотизмът в България е алтернатива на настоящето управление” – заяви в заключение Борис Ячев.