Евродепутатът от ЮКИП Роджър Хелмър ще открие пресконференцията и изнесеното заседание на Патриотичния фронт на НФСБ за европейските избори в Стара Загора
сряда, от 11.00 часа в конферентната зала на х-л „Мериан палас”, гр. Стара Загора
26.03.2014г.

На 26 март, сряда, от 11.00 часа в конферентната зала на х-л „Мериан палас”, гр. Стара Загора, Патриотичният фронт, обединен около НФСБ, ще проведе пресконференция и изнесено заседание на местните си структури от областта, на което ще се извърши и практическото обединение на местните организации на НФСБ, НИЕ, ГОРД, СЕК и „Целокупна България”.

Пресконференцията и изнесеното заседание на патриотите ще открие Роджър Хелмър, евродепутат от британската партия ЮКИП с дългогодишен опит в Европейския парламент и част от групата „Европа на свободата и демокрацията”.

На пресконференцията Патриотичният фронт ще представи обединения си предизборен щаб и председателя му в Старозагорска област.

На пресконференцията говорители ще бъдат Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов /Съпредседатели на НФСБ/, Слави Бинев / НФСБ, депутат в ЕП/, Борис Ячев /Председател на НИЕ/, Георги Манев /Председател на СЕК/ и акад. Григор Велев /Председател на „Целокупна България”/.

За повече информация:
Пресцентър НФСБ:
Дарина Милушева
0882 100 580
02 976 48 25
presscenter@nfsb.bg