НФСБ НАСТОЯВА ЗА НЕЗАБАВНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ
10.06.2014г.

България няма време за губене! При сегашната политическа и икономическа обстановка, при започналите процедури по спиране на еврофондовете, страната ни има само един изход – незабавни предсрочни избори. Избори, които да сложат край на агонията на този парламент и да дадат възможност спешно да бъде съставено ново правителство с нов кредит на доверие. Правителство, което би могло да спаси страната и да сложи край на продължаващата 25 години катастрофа.

Националният фронт за спасение на България е категорично против протакането, оправдаването с парламентарни процедури и свикването безсмислени Консултативни съвети при Президента. Парализата на институциите вече е факт, държавната администрация на практика не функционира. Единственото, което се извършва, са нови скандални назначения и съмнителни сделки.

НФСБ бе първата партия, която поиска предсрочни избори – още преди да започнат масовите улични протести в София. Още тогава беше ясно, че парламентарно мнозинство и правителство, съставени безпринципно и под диктовката на задкулисни играчи, могат само да задълбочат кризата, наследена от правителството на ГЕРБ.

Затова сега НФСБ призовава Народното събрание и Президента на републиката да предприемат незабавни действия за незабавно насрочване на предсрочни парламентарни избори в името на Спасение на България.